tirsdag 4. juni 2013

Snart finito!!

Da er det ikke lenge til badet er ferdig. Tenk det da! Badegulvet er ferdig fliset og fuget. Svarte fliser  20 x 20 cm og svart fug. Det ble utrolig bra. 
Maling 7500N til vindusveggen og 5500N til de 3 andre veggene er kjøpt inn. Nå gjenstår armeringsduk som blir lagt i kveld. Er ikke verdensmester i sparkling, så tror dette gir best resultat. 

Både tak og gulvlister blir i svart bengalakk, altså helblank! Noe utradisjonelt kan man si, men jeg er sikker på at det blir helt smashing!!

Vask og underskap er også kjøpt inn, her blir det også helblank overflate i grått. 


Dusjen kommer ikke før om ca tre uker, så det blir den siste finishen, men den som venter på noe godt...
Badekaret står på lager og venter på å bli hentet. 


Ellers har inngangsdøren blitt svart. Her har jeg også brukt svart bengalakk. På kjøkkenet er døren tettet, platen er på plass og jeg har malt 2 strøk med tavlemaling. Dette ble faktisk bedre enn jeg hadde håpet på. En fiks ferdig tavle!!!Den må dessverre tørke til i morgen før det får sin første "hilsen"...

5 kommentarer:

 1. Blir jo sååå bra :) Den dusjen er smashing altså !!! Men åssen ble det med bengalakk på døra...var det mye jobb? Vurderer nemlig det samme her ;)

  SvarSlett
 2. Nei, bengalakk er egentlig lett å jobbe med fordi man kun trenger ett strøk om man er nøye. Den er tykk og renner derfor om du bruker for mye maling. Så bare vær nøye, ikke for mye og ikke for lite.

  SvarSlett
 3. Gjorde du noe forarbeid med døra før du begynte???

  SvarSlett
 4. Hei. Er det mulig og spørre hvor dere har fått badekaret fra? Øystein

  SvarSlett